Gamla kort!

IMG_3443
Hej ! Sista dagen på årets första månad! Tiden bara springer iväg! Jag gör PL varje vecka , men ibland får jag inte med alla korten. Då lägger jag dom i en låda för att göra layouter av dom senare. Dessa korten hittade jag i min hög igår.

IMG_3471

Härliga kort från i höstas när jag och sonen gick en sväng i skogen som jag lekte i som barn. Det var en konstig känsla att vara tillbaka där. Mindes skogen som så mycket större, men den var ganska liten nu som vuxen. Men när min son sprang runt där kunde jag nästan se mig själv och min bästa kompis Jenny sitta där och fika på Bob apelsinsaft och Mariekex:-)

IMG_3473

Hoppas att februari blir en underbar månad för oss alla!
Ta hand om er !
Kram

Material

Pebbles Chips Die-Cut Shapes 44/Pkg Ephemera – Harvest Wood
Pebbles Single-Sided Paper Pad 6X6 36/Pkg- Harvest Wood
Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy Comfort+ Trimmer – Item 158e
3L E-Z runner permanent double-sided adhesive
Pink Paislee Puffy Stickers – Cedar Lane

maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *