Trädsiluett

Hej, i slutet av januari hade vi en DT-träff i butiken med mycket härliga skratt och inspiration. Birgitta gjorde några härliga kort som jag blev sugen på att lifta men med andra dies. HÄR kan du se Birgittas ursnygga kort. Även jag har gjort två kort men med olika dies.

P1020446

Det kortet som är avdelat i tre rutor tycker jag ser ut som om jag tittar ut genom ett fönster med spröjs.

P1020448

Kortet med det stora trädet har jag ”förstärkt” med vit cardstock på baksidan av vellumet för att kortet skall bli både stadigare och att det inte skall lysa igenom om jag vill skriva något i kortet.

P1020447

Jag använder nästan alltid mig av mina giljotiner, den stora för att dela hela cardstock men den lilla för att skära till (det mesta). Skall jag t.ex. pilla bort skyddspapper från dubelhäftande tape så använder jag mig av Retractable Craft Pick. Eftersom jag nästan alltid använder mig av någon die så måste jag använda min Big Shot. För att få fina vikningar på korten så använder jag mig av Scor-Pal. Det är mina viktigast verktyg – vilka är era?

Materiallista:
Bazzill cardstock Orange Peel vit och svart 
American Crafts Dear Lizzy Foiled Vellum 12X12 – Documentary Stargaze    
Memory Box Die – Forest Tree Frame      
Memory Box Poppystamp Die – Tree Triptych    
Scor-Tape   
Stick It         
Tonic Studios Maxi Guillotine     
Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy Comfort+ Trimmer – Item 158e
Tim Holtz’ Retractable Craft Pick      
Sizzix Big Shot  
Scor-Pal
 

britten

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *