Alla Hjärtans kort med Washi Tejp

Denna veckan har jag gjort två Alla hjärtans kort med Washi Tejp.

IMG_5291
Här ser ni det jag har samlat ihop det grejerna som jag tänkte använda till mina kärlekskort <3.
IMG_5293a
Jag har låtit min Washi tejp läggas diagonalt över mitt Sheena Card och som ni ser var jag inte speciellt noga med hur mönstret kommer, så om man vill vara extra petig så kan man ju ”mönsterpassa” ;-). Sen har jag embossat mitt I Love You med guldembossingpulver. Clean and Simple som jag gillar.

IMG_5292a
Här är mitt andra kort med samma idé med washi tejpen diagonalt över Sheena Card och denna gången matchat med ett glittrigt Love och guldhjärtan. För att få lite höjd på mitt Love har jag först tagit ut det med vitt cardstock och sedan satt det glittriga på toppen.
IMG_5294a
Det båda korten i bästa Alla Hjärtans tema <3 .

Material:
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
American Crafts Glitter Paper Pad 6X6 – Christmas
Little B Decorative Foil Tape 15mmX10m – Gold Foil Hearts On Red
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Love
Lawn Fawn Custom Craft Die 5/Pkg – Hearts
Stampendous Detail Embossing Powder 18gr – Gold Opaque
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Scripty Sayings
Scor-Tape 0.25″X27 Yds

Hoppas att detta kan inspirera till att uppvakta någon på Alla Hjärtans Dag.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Alla Hjärtans kort med Washi Tejp

  1. Maiden skriver:

    Wow så snygga! ❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *