Dax för mina 3 favoriter!

IMG_3836

Då var det dags för mig att visa upp 3 av mina favoriter. Kan börja med att säga att det inte var lätt, men tillslut blev de dessa 3! En Guillotine eller skärmaskin är ett måste tycker jag, jag har både en liten och en stor. På bilden ser ni min lilla som jag oftast använder för att skära i foton med.

IMG_3841
Min lilla sax att klippa små saker med älskar jag.  Oftast använder jag inte sax när jag pysslar , men ska jag klippa ut något litet eller klippa efter konturer då är denna saxen grym. Om man försöker klippa dessa saker med en stor sax får man oftast märken i pappret samt så är det svårt att komma åt när det är detaljer man ska klippa.

IMG_3842
Jag gör inte bara Lo:s utan varje vecka gör jag även PL och då klarar jag mig inte utan min hörnstans. Tidigare hade jag en die som jag rundade hörnen med när jag körde den igenom min big shot, men med denna går det fortare och smidigare tycker jag. Hörnen blir dessutom perfekta om man vill ha ”samma” hörn som Becky Higgins har på sina pl kort.

Så ! Där var dom!

Mina 3 favoriter:

Tonic Studios Craft Guillotine – 22cm Handy Comfort+ Trimmer – Item 158e
Tonic Studios Dedicated Corner Rounder – 10mm
Tonic Studios Titanium Fine Control Snip

Kram 

maria

Det här inlägget postades i Inspiration, Verktyg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *