Maidens favoriter

Fredag och det är min tur att visa mina favoriter! 🙂

Det är såklart inte helt lätt att välja bara tre, men jag har ändå försökt tänka lite på vad jag verkligen inte skulle klarar mig utan… Här är ett foto över en del av min pysselhörna och mitt skrivbord och där kan man faktiskt se alla tre favoriter….

DSC_0797

Nr 1 är…. (trumvirvel…)

Min dagljuslampa! Vad vore skapandet om man inte såg liksom? 🙂 Med hjälp av denna fantastiska lampa så får jag perfekt ljus – och jag använder den även när jag ska fota mina alster. Den fungerar även på batteri och är supersmidig att ha med sig på träffar då det är lätt att vika ihop den!

DSC_0800

Daylight

Favorit nr 2 måste bli min nya skärmatta från tonic! 🙂 Den är stor å stabil (A3), den har massa mått på sig, den är tålig och man kan både kladda OCH embossa på den! Aj löööve it! 🙂

DSC_0802

Till sist, men definitivt inte minst… Jag måste ju bara… Min tredje absoluta favorit är mina älskade ArtBin lådor!!! Ja jag veeet att jag bloggat om dem tidigare – men de är verkligen grymma! 🙂 Jag har i dagsläget hela 27 olika förvaringslådor från ArtBin vilket underlättar helt enormt! 🙂 (Å här på bilden syns en annan favorit som jag egentligen hade svårt att välja bort… Min eBosser! Utan en stansmaskin klarar man sig ju faktiskt inte! 😉 )

DSC_0779

Min hörna har nu utökats med TVÅ stycken sådana här praktiska hurtsar där jag förvarar mina papper, kit, spillbitar mm…

DSC_0780

Självklart har jag mina Promarkers i denna supersmidiga låda! Jag har bloggat om denna förut så vill du läsa mer så klickar du dig vidare HIT! 🙂

DSC_0781

En del av min bokhylla där mina älskade ArtBins bor…

DSC_0782

I en av dessa lådor har jag mitt ”kladd”, alltså distress paints och dylusions;

DSC_0785

Två av lådorna innehåller paperpad 6×6 samt tillskurna papper i samma storlek:

DSC_0787

Washitapeförvaring! Klicka gärna HÄR för att läsa mer om den!

DSC_0788

Mina absoluta favoriter är dessa praktiska lådor för alla mina dies – klicka gärna HÄR för att läsa mer om dem!

DSC_0789

Mindre lådor för förvaring av fotografier;

DSC_0792

I dessa praktiska boxar har jag mindre stenciler, lite bling, stämplar samt utstansade saker;

DSC_0794

I denna låda förvarar jag de större stencilerna i storlek 12×12, klicka gärna vidare HIT för å titta närmare;

DSC_0796

Denna praktiska förvaring kommer också från ArtBin – till alla stickles!

DSC_0799

Material:

Daylight Foldi LED Lamp Black
Tonic Studios A3 Glass Cutting Mat – Item 352E
ArtBin

Så, utan ljus, skärmatta och förvaring klarar jag mig inte! 🙂 Nästa på tur att visa sina favoriter är Maria så välkomna tillbaka! Kram, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Förvaring, Verktyg och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Maidens favoriter

  1. Katja skriver:

    Vad heter/kommer hurtsen från som passar så fint till artbinlådorna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *