Inspiration till majs utmaning hos Cili In Papers

Idag tänkte jag bjuda er på en layout som jag skapat efter den mood board som DT Marie skapat till maj månads utmaning. Jag hoppas den erbjuder er lite inspiration! Så här ser mood boarden ut:

moodboard_cilimaj

När jag såg mood boarden så såg jag direkt att jag hade de perfekta papprena för att skapa något! Serien Beautiful Dreamer från BoBunny är helt fantastisk! Underbara färger och vackra mönster! Missa inte den! Länk finns i materiallistan längst ner i det här inlägget.

55403-4-665573063564

Så här blev då min layout:

IMG_7714

Jag stänkte såklart lite på det rosa bakgrundspappret. Misten jag använde är silver-grå, och en liknande hittar du HÄR.

IMG_7715

Jag försökte få min layout så ”romantisk” som möjligt. Jag som annars scrappar i lite annan stil tycker det är jätteläskigt att klämma dit TRE blommor på en layout! Fniss!

IMG_7717

Eftersom mina söner är så fantastiskt söta på det här fotot (och de är fortfarande söta, nu 12 år senare!), så jag använde Cute som titel. Jag använde crackle paste på den här laserskurna dekorationen. Jag visar här nedan hur enkelt och smidigt det är att använda BoBunnys crackle paste!

IMG_7716

Det här är vad jag använde, en palettkniv, valfri dekoration samt crackle paste och primer.

IMG_7709

Smeta på primern på dekorationen. Inte för tunt, inte för tjockt. Lagom, helt enkelt!IMG_7711

Låt torka. Du ser att den torkat när det är helt genomskinlig och inte klibbar.
Fortsätt då med själva crackle pasten. Även här gäller lagom, men kanske hellre lite för mycket än lite för lite! Låt torka.IMG_7712

Färdigt! Visst ser man sprickorna riktigt ordentligt?! Jag får känslan av att dessa sprickor blir ännu mer tydliga än de som blev då man använde den crackle paste som fanns på marknaden för flera år sen. kanske är det tack vare primern? Man kanske får acceptera det lilla extra jobbet med att smeta på två olika grejer…IMG_7713

Om ni vill få mer crackle paste-inspiration finns en del filmer att se på Youtube, t.ex. den här:

Material:
BoBunny Collection Pack 12×12 – Beautiful Dreamer
BoBunny Crackle Paste – White
BoBunny Paste Primer – Crackle
BoBunny Palette Knife Assortment 6/Pkg

3L 3D Self-Adhesive Foam Squares
VersaColor Pigment Inkpad 1″ Cube

Ha en underbar fortsättning på veckan!
ulrika

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *