Mixed Media påse

Tiden går fort och det är redan dags för mitt sista gästinlägg. Tack för att jag fått dela med mig av mina alster. Jag tänkte visa er vad man kan göra med en papperspåse. Jag är ganska duktig på att spara en massa saker som jag tänkt att jag kan altra. Ur mina gömmor plockar jag fram denna papperspåse från ett känt varumärke. Klipper bort botten och klistrar ihop alla kanter. Sedan målar jag allt med ett lager Gesso.

p1

p2

Sedan går jag till min låda med alla band och spetsar och plockar fram en massa olika band i olika tjocklekar och längder. Jag hämtar några pennor ur barnens ritlåda och en av mina penslar som jag glömt att tvätta. Även den har jag sparat för att någongång altra. Jag klistrar fast banden med matt medium och pennorna med 3D matt gel och målar sedan över allt igen med ett par lager av Gesso. Jag känner att det behövs mer struktur så jag tar fram heavy Gesso och mini art stones och blandar ihop det på en talrik. Sedan tar jag en spatel och stryker på det lite här och där på påsen.

p3 p4

Nu är allting väldigt vitt och nu är det dags att för lite färg. Jag tar fram Finnabairs wild funchisa och min mini mister. Tar några droppar färg och lite vatten så jag får en lagom lös konsistens och sprayar sedan över påsen. Det är svårt att spraya mellan pennorna så jag tar en annan av Finnabairs färger och blandar ut den med vatten. Denna gång använder jag min neadle tipflaska från Stampendous så jag kan droppa färg mellan pennorna.

p5 p6

På pennorna och penseln har jag även använt Bo Bunnys crackle paste och sedan haft på lite guldfärg så att sprickorna ska synas mer. Jag har även klippt ut en bit från ett tårtbottensunderlägg som jag målat med Finnabairs färger. Den fäster jag enkelt med matt medium.

Sedan var det bara att dekorera det sista. Jag använder flera av blommorna jag visade i förra veckans inlägg när designteamet hade blommtema. Där kan ni också se hur jag gjorde blommorna. På samma sätt har jag gjort det gröna bladet och den vita stjälken. Ur mina gömmor tar jag också fram några gamla chipboardbokstäver som jag målar om och så hittar jag en passande dekoration från Tim Holtz och en klock die jag fått från någon. Jag tror det är en Tim Holtz die. Nu är påsen färdig.

p7a p8 p9

Material

BoBunny Crackle Paste – White
BoBunny Paste Primer – Crackle
Inkssentials Mini Mister 3-pack
Prima Marketing Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint – Opal Magic Yellow-Blue
Prima Marketing Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint – Wild Fuchsia
Prima Marketing Finnabair Art Basics 3D Matte Gel
Prima Marketing Finnabair Art Basics Heavy Gesso
Prima Marketing Finnabair Art Ingredients Melange Art Pebbles
Prima Marketing Finnabair Art Ingredients Mini Art Stones
Ranger Studio Multi-Medium
Stampendous Needle Tip Bottle 1 Ounce
Viva Decor Inka Gold

Jag vill tacka Ciliinpapers för att fått vara med och gästa på bloggen.

eeva

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Mixed Media påse

  1. Petra Offrell skriver:

    Cool ide och så snyggt resultat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *