Min surmupp, som är det bästa jag vet!

IMG_5078

 

Hej alla! Hoppas att ni har haft en underbar helg! Själv har jag varit på mitt jobb och målat om hallen och passade på att titta lite på de som sprang Göteborgsvarvet. Idag blir det kalas för min svägerska. Full fart som för många av oss, det är då det är extra gott att sätta sig ner och pyssla och slappna av.

Förra lördagen gjorde mina DT vänner ett gemensamt inlägg med blommor. Om ni missade det så kolla in det här. Jag hade gjort en Lo till det inlägget , men jag hann inte blogga om den. Så den fick komma nu. Min annars så glada dotter visade denna dagen att det inte var kul att åka vagn:-)

IMG_5080

Material

Crate Paper Maggie Holmes Bloom DS Cardstock 12X12 – Wonderful
Crate Paper Maggie Holmes Bloom DS Cardstock 12X12 – Sun Lit
Crate Paper Maggie Holmes Bloom Cardstock Stickers 6X12 2/Pkg – Accents
Crate Paper Maggie Holmes Bloom Chipboard Stickers 12X12 – Gold Glitter Accents
Crate Paper Maggie Holmes Bloom Thickers 2/Pkg – Petals Multi Chipboard
Crate Paper Ephemera Die-Cuts 40/Pkg – Maggie Holmes Bloom

Hoppas att ni får en underbar vecka!

Kramar

maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *