Morsdagskort med Silhouette Cameo 2

Denna veckan vill jag hylla min mamma och alla mammor för det är ju Morsdag på Söndag <3 .

Jag har tagit hjälp av min fantastiska Silhouette Cameo 2 oj så mycket kul man kan hitta i Silhouette Design Store. När jag skall köpa en design kostar den vanligtvis $0,99 och sen äger jag ju designen och kan använda den hur många gånger som helt och det är ju väldigt mycket billigare än att köpa en Dies eller hur 😉 .

20160510_214311 (1)

Det första kortet är ett färdigt kort så fort man bara har låtit Silhouetten göra alla sina skär och perforering. Sen är det bara att lyfta ut det färdiga klippet och lättast gör man det med Silhouette Spatula. Tyvärr så ser har man ju svårt att riktigt bra se hur fint mönstret är så jag bestämde mig för att sätta en glad färg bakom för att framhäva själva budskapet och det fina blommorna.

IMG_5487a

Här ser ni hur fint det blir med en färgat cardstock bakom så att man verkligen ser vad det står och får blommönstret att framträda.

IMG_5486

Mitt andra kort har jag gjort med ett ytterligare köp i Silhouette Design Store och det är kunde jag bara inte motstå och så passande för mammorna 🙂 .

IMG_5485

Det färdiga förklädeskortet med lite kökstema för hemma hos oss är det i alla fall min mamma som står mest i köket.

Material:
Silhouette Cameo-2 Electronic Cutter
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel White
Lawn Fawn Petite Paper Pack 6X6 32/Sheets – Perfectly Plaid
Silhouette Spatula

Så till alla fantastiska mammor jag vill passa på att hylla ALLA på Morsdag på söndag.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *