Min lilla tös!

IMG_5071

Denna serien Little you tycker jag är den finaste baby serien just nu, tror jag har köpt allt som finns i den:-)
Kortet är taget på dottern Astrid på en av våra morgonpromenader. Sonen går på dagis tre dagar i veckan nu när jag är föräldraledig. Dessa dagar försöker jag alltid att ta en promenad så fort vi lämnat honom på dagis. Kommer att sakna dessa morgonpromenader efter sommaren då jag börjar jobba igen.

IMG_5072

Nu är det snart midsommar och jag längtar tills midsommardagen då jag ska till Ullevi och kolla på min stora idol Bruce Springsteen. Köpte biljetten till mig själv i 35 års present (fyller i höst). Jag ska gå med min bror och 6 andra vänner, sedan är det väl några fler än oss där 🙂 Jag längtar så! Jag grät av lycka när jag fick biljetten! Japp! Så glad blev jag!

Material

Crate Paper Paper Pad 6X6 36/Pkg – Little You Girl
Crate Paper Little You Glittered Chipboard 12X12 – Girl Accents W/Gold
Crate Paper Little You Stickers – Girl Accents W/Gold
Crate Paper Little You Ephemera 38/Pkg – Girl
Crate Paper Little You DS Cardstock 12X12 – Counting Sheep
American Crafts Sticky Thumb Adhesive Runner & Refill – Permanent Solid

Kramar till er alla!
maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *