Screen Print och Reactive Screen Ink+Minc maskinen WOW så snyggt!

Denna veckan har jag använt mitt Screen Print kit och till detta har jag köpt den nya Reactiv Screen ink som Heidi Swapp har tagit fram för att man skall kunna använda detta tillsammans för kunna Foila med Minc-maskinen förstås och oj det var kul 🙂 .

20160629_233121

Här ser ni mina Screen Print som jag har köpt på mig vissa ingår i kitet som jag tidigare köpt. Nu finns det bara ett Kit kvar i web-shoppen så passa på det är ju rea på det 🙂  .

20160629_234051

Här har jag lagt ut mina Screen Print på det cardstock som jag valt, det mindre är lättast att göra förstås 😉 . Den stora härliga blomman har så många detaljer och det gäller att vara riktigt snabb här så att det inte torkar för mycket då blir det väldigt svårt att få bort Printet utan att dra med sig pappret bakom. Efter att man lagt på Screen Ink och låtit allt torka ordentligt, det går att skynda på det med embossingfön förstås. Sen är det bara att låta allt gå igenom Mincen och voila så snyggt det blir.

20160630_233657

Här ser ni mina 3 olika Foilade Print, jag har valt 3 olika färger och tycker att alla har blivit ett jättefint resultat, ok har visst lyckats kladda lite Reactiv Screen Ink på fel ställe här och där..så att vara lite mer noggrann än mig är perfekt.

IMG_5547a

Här ser ni en närbild på mitt guldfoilade LOVE, tittar man nära ser man lite vitt i kanterna på bokstäverna och det kommer från det vita Reactive Screen Ink.

IMG_5548a

På insidan har jag klippt ut 2 glassar från det härliga Sunshine&Happiness-Oh Yeah så glada och härliga färger sommarfärger.

IMG_5546a

Det färdiga kortet och vem älskar inte glass och speciellt så här på sommaren 🙂 .

Material:
Heidi Swapp Mini Minc 6 inch Foil Applicator
Heidi Swapp Minc Reactive Screen Ink 1.7oz
Heidi Swapp Minc Reactive Foil
Heidi Swapp Mixed Media Screen Print Kit – You Are Here UTGÅENDE
Simple Stories Sunshine & Happiness DS Cardstock 12X12 – Summer
Simple Stories Sunshine & Happiness DS Cardstock 12X12 – Oh Yeah
Simple Stories Sunshine & Happiness DS Cardstock 12X12 – Tangerine/Lemon Stripe
WOW Clear Stamps 4X5.75 By Maya Isaksson – Pick & Mix
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Tonic Studios Rectangle Layering Die – Item 484e

Hoppas att detta göra att ni vill prova ytterligare ett sätt att Foila cardstocken på. Nu väntar jag bara på att det kommer fler produkter Reactive Paint och stämpeldynan..

Ha en härligt tisdag!

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *