Present till mig själv!

IMG_5788

För två veckor sedan bloggade jag om att jag hade gått i mål på min viktresa och att jag i detta inlägg skulle visa vad jag unnade mig strax innan jag gick i mål! Tadaaaaaa! Jag satte i löshår i mitt tunna korta hår och detta är min Lo som jag gjorde för att minnas den händelsen! Unedrbara Kaisercraft fick utgöra större delen av min LO.

IMG_5789

Detta var en gammal dröm som jag har haft sedan barnsben, men har aldrig känt att jag haft pengarna till att göra. Men efter min viktresa ville jag unna mig något super speciellt och detta var det som blev. Jag älskar mitt nya hår, som min son sa till mig när jag kom hem: Men mamma , du har ju Elsa hår (flicka i filmen frost). Tyvärr är det inte lika lockigt och fint på bilden så ofta, men jag älskar att äntligen ha lite hår:-)

Imorgon börjar inskolningen för dottern och sonen börjar på dagis igen, så om en vecka börjar arbetarlivet för mig som varit föräldraledig. Undra hur det ska gå?

Material
American Crafts Thickers Stickers 5.5X11 2/Pkg – Today Phrases/White Foam
American Crafts Sticky  Adhesive Runner & Refill – Permanent Solid
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Cottage Rose
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Always & Forever
Kaisercraft Always & Forever Double-Sided Cardstock 12X12 – Romance
Kaisercraft Always & Forever Double-Sided Cardstock 12X12 – Promise
Crate Paper Maggie Holmes Bloom Stickers 5.5X11 2/Pkg – Phrases & Accents/Puffy

Kram

maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *