Graphic 45 Cityscapes

Denna veckan har jag gjort två kort med den härliga Graphic 45-Cityscapes serien. Jag älskar det härliga bilderna på städerna i lite gammaldagsstil.  Jag har matchat det lilla 6×6 och det stora 12×12 Cardstocken.

IMG_5559a

Här ser ni en närbild över New York och det har jag matchat med det blå cardstocket med alla namnen på städerna som du hittar i det lilla 6×6 Pad.

IMG_5560a

Det finns både små tags & cut-outs och en helrad med namn på städer dessa har jag matchat med ett cardstock från 6×6 Pad.

IMG_5558a

Mitt New York kort med känslan av Brodway, Fifth Avenue och Wall Street men jag kunde inte låta bli att det även skulle bli en liten doft av Sverige då Stockholm skymtar längst ner..

IMG_5561a

Mitt andra kort har jag använt några ”frimärken” från Frankrike och Italien och texten tycker jag är inspirerande även om jag kanske inte vågat sätta så stora spår ännu 🙂 .

IMG_5562a

Här ser ni min insida fortfarande med ”frimärken” denna gången med en rödbakgrundsbild med kända byggnader och landmärken.

Material:

Graphic 45 Double-Sided Paper Pad 12X12 – Cityscapes
Graphic 45 Double-Sided Paper Pad 6X6 – Cityscapes
Scor-Tape 0.25″X27 Yds
3L 3D Kuddar

Ni som bara älskar Graphic 45 och alla deras underbara cardstock ni vet väl att det har kommit nya serier Halloween in Wonderland och Safari Adventure.

Här hittar ni Birgittas jättefina album med Safari Adventure, jag säger bara WOW så läckert.

Hoppas att ni har en skön sommar.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *