Minst tre löv….

Äntligen dags för ”teamet inspirerar tillsammans”, hoppas att ni liksom vi har saknat det temat lite? Nu när det är september och faktiskt snart oktober tänkte vi att temat ”löv” skulle vara lite roligt! Sagt å gjort, alla fick fria händer att skapa ngt som skulle ha minst TRE löv! 🙂

Birgitta

Löv, löv, löv………………. Stansade ut en massa löv med dies från Lawn Fawn och pappren tog jag från spillbitslådan med cardstock. Stansade också ut en rund ring att ha som bas att klistra löven på. Texten kommer också från Lawn Fown och så ritade jag lite runt den.

img_6786

Materiallista:
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Leaves
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Scripty Sayings

birgitta

Karin

I september har hela DT-gänget fått utmaningen att göra något med minst 3 löv och vad passar väl bättre när hösten är på intågande även om det är svårt att tro.. 🙂 .

img_5892

Här ser ni en närbild på min bakgrund med den fina embossingfoldern från Carta Bella, även här har jag strukit ut några lager med Tonics Mousse. Lite kletigt blev det ju på fingret men inte så farlig 😉 .

img_5893a

På insidan har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag vill göra än men har  förberett en ruta för att stämpla en hälsning. Alla kanterna har jag chalkat med min Pinecone förstås 😉 .

img_5891a

Det färdiga höstkortet blev ett grattiskort och visst är det fler än 3 löv och det var ju det som utmaningen var denna veckan.

Material:
Carta Bella Embossing Folder 5X5.875 – Crisp Autumn
Tonic Studios Nuvo Embellishment Mousse – Fresh Copper 809N
Maja Design Enjoying Outdoors 12X12 – Tags & Journaling Cards
Maja Design Enjoying Outdoors 12X12 – Woodlands
Maja Design Enjoying Outdoors 12X12 – Harvest Time
Crafters Companion A4 50/Pkg – Brown Kraft
Mandys Dies – Grattis
VersaColor Pigment Inkpad 1″ Cube

Ha en riktigt skön lördag!

karin

 

 

 

 

Britten

Mitt bidrag med lövmotiv är ett kort som jag gjorde för ett litet tag sedan, inget höstlöv men ett kort till ”bra att ha” högen. Jag började med att stämpla upp de olika löven, i omgångar, med VersaMark embossing dyna. Strödde över lite guldpulver och värmde med min Heat Tool.

p1020685

Målade med Spectrum Noir Sparkle Pens. Målade med pennan på mitt glasunderlägg och blandade med vatten innan jag målade löven. Även bakgrunden mellan löven gjorde jag på samma sätt. Hade rikligt med vatten. Tyvärr framkommer det inte på bild att det skimrar lite.

p1020686

Insidan stansade jag bara ur med en die och drog kanterna med embossingdynan och sedan guldpulver. Sedan är det bara att skriva sin hälsning 🙂

p1020687

Material:
VersaMark Watermark Stamp Pad
Stampendous Detail Embossing Powder – Gold Opaque   
WOW Clear Stamps 4X5.75 By Maya Isaksson – Flights Of Fancy
WOW Clear Stamps 4X5.75 By Maya Isaksson – Big Words
Spectrum Noir Sparkle Pens
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card
Crafters Companion Snow White – Hint of Gold
Bazzill Cardstock 12X12  – Orange Peel Black
Bazzill Cardstock 12X12 – Orange Peel White     
Tonic Studios Rectangle Layering Die – Item 484e    
Ranger Ink Heat Tool – Embossingfön
Scor-Tape

Ha det skönt i den underbara sensommarhösten.

britten

 

Kerstin

Mitt bidrag blir faktiskt lite ”fusk”… Jag har nämligen redan visat denna layout för ganska precis ett år sedan, men tyckte att den passade så himla bra till temat så jag visar den igen! Jag har ju definitiv använt minst tre löv…. 🙂

DSC_0316

Innan jag limmade fast alla löven stänkte jag med lite dylusions i orange och gult, och för å få extra bling så satte jag fast massa paljetter;

DSC_0314 DSC_0310

Material:

Lövdies från Lawn Fawn
Paljetter
Dylusions

Önskar er alla en härlig höst-dag! Massa kramar från hela designteamet i CiLi in Papers! 🙂

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *