Happy Halloween

IMG_6944

Hej på er!

Snart har vi överlevt årets första höstmånad och det är dags att ge oss in i oktober snart!Denna veckan har jag använt mig av några av mina nya Lawn Fawn stämplar och dies. Det blev ett kort och en liten ask till en vän.

FullSizeRender (003)

Dessa saker använder jag i stort sätt alltid när jag stämplar, byter jag ut något så är det färgen på stämpel dynan. Då jag nästan endast har clearstamps så passar dessa rengörnings grejer för mig. Ett eller två spray på ”Scrubbern” så tar det bort färgen galant från stämplarna.

IMG_6949

Såhär ser kortet ut på insidan. Jag har gjort bakgrunden på kortet med att blanda två Distress färger. När man vill att något verkligen ska sitta ihop och som kanske dessutom utsätts för lite tyngd så är Score tapen OSLAGBAR! Den sitter kanon, ända nackdelen är om man fäster den fel, då är det svårt att få bort den utan att förstöra det man satt den på. 3D kuddar använder jag för att få höjd på mindre saker, men på större saker som när jag gör shaker kort eller som på detta kortet då jag ville ha lite höjd på själva ramen på kortet så använder jag mig av Crafty Foam Tape. Denna gången var det lite pilligt då ramen var ganska smal, så jag fick klippa foam tapen för att den skulle passa. Men det gick bra det med:-)

FullSizeRender

Hoppas att vi nu får en underbar oktober månad med massa härliga färger ute!

Materiallista
Lawn Fawn Custom Craft Die – Leafy Tree Backdrop: Portrait
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scalloped Treat Box
Lawn Fawn Cutsom Craft Die – Stitched Hillside Borders
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Spooktacular
Lawn Fawn Custom Craft Die – Spooktacular
Memento Ink Pad
3L Crafty Foam Tape Roll Black 3/8″X13ft
Scor-Pal Scor-Tape Sheets 5/Pkg
Lawn Fawn Custom Craft Border Die – Stitched Tree
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Dusty Concord
Tim Holtz Distress Mini Ink Pad – Chipped Sapphire
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
Technique Tuesday Clear Stamp Scrubber
StazOn All Purpose Stamp Cleaner 59ml Spray

Ta hand om er så ses vi om 2 veckor hoppas jag!

maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *