You Color my World-Lawn Fawn

Denna veckan har jag stämplat med min MISTI Stamp Tool, en härlig bekantskap. Det är ett väldigt bra sätt om man vill masstillverka kort till tex Julkort, snart är vi där ju 😉 .

20160914_221752

Det ligger ett rutmönster både i plexiglaset i locket och med MISTI Grid-paper som följer med till din MISTI för att det skall bli enklare att lägga allt på samma ställer och att det blir rakt. Det två magneterna är väldigt starka och se till att det inte hamnar ihop då är det väldigt svåra att få isär.

20160914_221828

Här ser ni min första stämpling med MISTI, min tanke är att stämpla fyra pennor på rad.

20160914_222237

Här ser ni mina första 2 pennor som jag har stämplat bredvid varandra.

20160914_222542

Här ser ni att jag har stämplat lite för dåligt på min fjärde penna. Okej jag gjorde det med flit för att visa hur bra det blir när man stämplar igen med MISTI 😉 . Tyärr glömde jag ju att ta ett kort precis efter att jag stämplade igen men ni får se senare 😉 .

img_5902a

När jag nu har varit så duktigt och stämplat med min MISTI hela tiden, så vad gör jag nu då..stämplar med vanligt akrylblock. Och min första stämpling blir inte så bra som jag önskar och då försöker jag stämpla igen och hamnar lite snett. Här förstår ni vad som gör MISTI så bra och något som man typ måste ha 😉 .

img_5901a

Här ser ni mitt färdiga kort, min fjärde penna som jag har stämplat igen och den blev perfekt. Jag har sedan färglagt dem med Distress Ink Pad och valde färger som matchade mitt cardstock från Lawn Fawn.

Den som nu då har fastnat för MISTI Stamp Tool och själv vill testa hur bra den är, så kan jag tipsa om att just nu finns den till specialpris på MISTI Mini Stamp Tool titta här.

Material:
MISTI Stamp Tool
Lawn Fawn Clear Stamps 3X2 – Color My World
Lawn Fawn Petite Paper Pack 6X6 32/Sheets – Perfectly Plaid
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Distress Ink Pad
Zig Watercolor BrusH2O – Medium Tip
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Lets Bokeh

Detta var min nya kompis MISTI Stamp Tool som jag kommer att ha så mycket användning av när jag stämplar. Jag hoppas att ni också blir nyfikna och blir sugna på att prova hur bra det blir med MISTI.

Ha en härlig tisdag och jag hoppas att vi ses i helgen på Meet & Greet i Göteborg.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *