Äntligen!! I’m back

Hallå!

Äntligen är jag tillbaka i pysselvärlden… Efter en flytt har det tagit lång tid att komma igång med skapandet igen, och när jag väl försökt har jag haft otur men än det ena och än det andra… Men nu så! Idag ska jag visa vad jag till slut fick till! Å det va som sagt en lååång process… När jag väl packat upp mina 16 (!!) flyttkartonger med scrap så valde jag att skapa ngt med detta (å nä det låg ju inte nedpackat utan det är nyinhandlat hos CiLi): Bokstäverna från American Craft känns ju ”rockiga” och gitarren från Tonic var jag ju bara tvungen att köpa;

dsc_1001

Sagt å gjort, i min lägenhet just nu har jag ingen ”pysselhörna” utan det fick bli till å använda köksbordet… Fram med det jag behövde… Men.. Men, men men!!! När jag skulle använda min älskade Ebosser så hittade jag inte sladden!!! 😮 VAR är den?? Jag har som sagt packat upp allt, men har ingen aning om var jag har lagt sladden! 🙁

img_5016

Jag tog istället fram min gamla trokänare ”grodan”… å vad hände då?? 😮 Den gick sönder!!!! 🙁 Med hjälp av snygg tejp (dödskallar såklart) lyckades jag ändå hålla ihop den tillräckligt för å stansa ut en gitarr till mitt kort, men nu är den död… RIP! 🙁

6f9e1839-eb7e-4ce4-be4f-2131ddd11d8d

Så till slut, efter alla ”olyckor” så fick jag iaf till slut ihop ett kort! 🙂 Gitarren är utstansad i ett vackert papper från Crafters Companion som heter Snow White – hint of silver och som ram har jag använt ett foil cardstock från Bazzill:

dsc_1002 dsc_1003

Material:

Tonic Studios Rococo Music – Electric Guitar 1175E
American Crafts Thickers Alpha Stickers 5.5X11 2/Pkg – Red & Black Chipboard
Crafters Companion Snow White – Hint of Silver
Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Teal

 Önskar er en fantastisk vecka, å hoppas på massa pyssel! Massa kramar, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Äntligen!! I’m back

  1. lavikingascrap skriver:

    Snyggt kort du fick till after all!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *