Härliga höst!

img_7250

Hösten är en favorit! Det jag gillar är färgerna och mörkret som tillåter en att mysa med lite levande ljus sittandes under en filt i soffan. Sedan blir det mer pyssel, iallafall för mig. Det jag inte gillar är regnet och speciellt det regn som är på tvären…japp…här i Göteborg regnar det ibland på tvären:-)

img_7248

Denna ”snöglob” har jag spanat på sedan den släpptes förra året från Lawn Fawn, men nu fick jag den först i min ägo. Kommer nog att bli några fina julkort och juldekorationer till granen med den. Men nu för att testa den blev det ett höst kort. Här ovan ser ni vad jag använt. För att få höjden använde jag självhäftande foam, detta var nytt för mig, men så bra det var! Jag fick dock sätta två på varandra för att få den höjden jag ville ha. Men så smidigt!

img_7251

Hoppas att ni får en härlig höstdag!

Material

Bazzill Self Adhesive Foam Sheet 12X12 – White
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Jump For Joy
Lawn Fawn Custom Craft Die – Jump For Joy
Lawn Fawn Clear Stamps 3X4 – Ready, Set, Shake
Lawn Fawn Custom Craft Die – Ready, Set, Snow
Lawn Fawn Custom Craft Die – Ready, Set, Snow Shaker Add On
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Ready, Set, Snow
Memento Ink Pad
Lawn Fawn Petite Paper Pack 6X6 36/Sheets – Perfectly Plaid Fall
Scor-Pal Scor-Tape Sheets 5/Pkg

Kramar

maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *