Presentpåsar!

Jag har visat upp massor av alster som jag skapat med den här fina serien, Little You, från Crate Paper i den här bloggen den senaste tiden. Jag har gjort layouter, kort och en tavla. Och idag ska jag visa er två presentpåsar jag gjort med de söta dekorationerna.

IMG_8149

Jag började med att köra cardstocks-bitarna genom varsin embossingfolder. Jag älskar de där två foldrarna från We R Memory Keepers! Jag är ledsen att behöva säga att de är tillfälligt slut i butiken… Jag tajmade inte mitt blogginlägg särskilt bra. 😉 Men, det är ingen fara! Man gör helt enkelt så att man lägger en förpackning i sin virtuella varukorg och skickar iväg sin beställning. Då har man liksom ”tingat” en, och den levereras så snart den kommer in i lager igen.

IMG_8150

Jag dekorerade snabbt och enkelt med färdiga chipboard-dekos och stickers ur Little You-kollektionen ihop med några enamel dots.

IMG_8152

Det där lejonet är ju för sött! Och så en sovande nappflaska… 😀

IMG_8153 IMG_8154

Material:
We R Memory Keepers Next Level Embossing Folders 6X6 2/Pkg – Quilted
Crate Paper Little You DS Cardstock 12X12 – Little One
Crate Paper Little You Glittered Chipboard 12X12 – Boy Accents
Crate Paper Little You Mixed Embellishments 44/Pkg – Boy
Crate Paper Little You Stickers – Boy Accents W/Gold
Bazzill Cardstock Mono 12X12, 25/Pkg – Canvas/Lagoon
Bazzill Cardstock Mono 12X12, 25/Pkg – Canvas/Chiffon
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Mono/Blue Calypso

Ha det underbart, kära scrapvänner!

ulrika

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *