Happy

Just nu känner jag mig så glad, lugn och harmonisk i livet! Kortet på mig är visserligen över ett år gammal men fotot passade så bra in i känslan jag ville förmedla med layouten. Glada papper och glada dekorationer från bland annat American Crafts serie Dear Lizzy Happy Place passade perfekt – jag är glad! 🙂

dsc_1008

dsc_1011

Material:

American Crafts Dear Lizzy Happy Place DS Cardstock 12X12 – Lemon Berry
American Crafts Dear Lizzy Happy Place DS Cardstock 12X12 – Be Free
Simple Stories Lets Party Double-Sided Cardstock 12X12 – Make A Wish
Dekorationer från Fancy Pants

Önskar er en härlig helg, å hoppas att alla är glada! 🙂 Kramar från Kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *