Teamet inspirerar tillsammans – tema läskigt!

Dags för månadens ”teamet inspirerar tillsammans” och denna månad har vi temat ”Läskigt” och så här blev våra tolkningar:

Britten

Mitt bidrag till ”Läskigt” är ett kort med ett skelett, Sheena Douglass stämpel från Crafters Companium. Jag har målat ett vitt papper med Aqua Tint och därefter har jag målat över med Distress Ink – Black Soot. Innan maskade jag en rund cirkel till måne som jag senare målade.

p1020790

Röda blingstenar till ögon. Stänkt lite silver över himmelen med Aqua Tint. Träden är även de en Sheena stämpel men är tyvärr slut i butiken.

p1020792

Innsidan av kortet är tänkt att man kan skriva en hälsning på döskallen.

p1020793

Material:
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60   
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks    
Sheena Douglass Perfect Partners Day of the Dead Die – Dancing Skeleton   
Sheena Douglass Perfect Partners Day of the Dead Stamp – Dancing Skeleton    
Sheena Douglass Perfect Partners Day of the Dead Stamp – Union of Souls    
Sheena Douglass Perfect Partners Day of the Dead Die – Union of Souls   
Sheena Douglass Perfect Partners Day of the Dead Stamp – Sugar Skull   
Sheena Douglass Perfect Partners Day of the Dead Die – Sugar Skull    
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Winter Warmers  
Tim Holtz Distress Ink Pad – Black Soot   
Tim Holtz Ink Blending Tool  

britten

 

Ulrika:

Jag passade på att göra en layout till temat Läskigt. Jag hade två gamla foton av min ena son efter att jag ansiktsmålat honom. Visst är han söt?! Eller är han lite läskig? Ni får bestämma…

img_8330

Material:
Simple Stories Simple Basics Cardstock Kit 12X12 6/Pkg – The Reset Girl
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Classic/Natural
Simple Stories Chipboard Stickers 6X12 – The Reset Girl
Simple Stories Enamel Dots & Shapes 60/Pkg – The Reset Girl
Simple Stories The Reset Girl – Die-Cuts 29/Pkg
Crate Paper Snow & Cocoa Thickers Stickers Alpha 5.5X11 – Bright Foam
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Coral
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Black Velvet
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Dot Fade
Tonic Studios Intrica Punch – Layering Dies – Circles

ulrika

Karin:

Oktober månad fick vi ”Läskigt” som utmaning när det gäller DT-Teamet inspirerar och då tänker jag på Halloween som inte är långt borta nu.

20161011_214022

Jag blev väldigt inspirerad av Sheena Douglass som var på besök i Göteborg på Meet and Greet. Okej hon är ju fantastiskt duktig, men jag ville testa själv att göra den där bakgrunden med hjälp av Aqua Tint Inks. Vill ni se hur Sheena gjorde finns det en film här.

20161011_215719      20161011_221329

Här ser ni mina tre färger som jag valt till min bakgrund innan jag lägger på Distress Ink-Black Soot riktigt klara och fina färger. För att se hur färgerna blandar sig med varandra rekommenderar jag att du testar på ett cardstock som blivit över. Den upp och nervända embossingpulver burken har jag först doppat i mitt glas med vatten och sedan ställt på min bakgrund en stund för att bleka ett runt objekt. Jag tänker att det blir en måne när jag tar bort min burk och låter embossingfönen torka till min den.

img_5920a

På insidan har jag klippt ut ett spöke med min Silhouette Cameo och det fina stickers kommer från Simple Stories.

img_5919a

Här ser ni mitt färdiga resultat huset har jag också köpt från Silhouette Studio Design Store, perfekt att köpa ett klipp kostar bara 0,99$ och det finns massor att välja mellan. Månen som en snygg effekt med hjälp av en embossingpulver burk vem trodde det va?! Men jag måste köpa en tunnare pensel till min silver färg..alla barn i början 🙂 .

img_5917a

Sen kunde jag inte låta bli att köpa även denna söta lilla bagen/påsen. Den passar ju perfekt att ha till hands när det kommer ”Bus eller Godis” Barn och knackar på eller hur 🙂 .

Material:
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Bright and Beautiful
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Essentials
Tim Holtz Distress Ink Pad-Black Soot
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Simple Stories Cardstock Stickers 6X12 – Happy Haunting
Scor-Tape 0.25″X27 Yds
Ranger Ink Heat Tool – Embossingfön
Silhouette Cameo 3 Electronic Cutter

Så vad sägs en lördag som denna Bus eller Godis 🙂 .

karin

 

 

 

 

Kerstin:

Jag hittade ett foto från Halloween 2013 där jag gjort ett collage med massa olika dekorationer som min svåger hade fixat inför en fest – sååå läskigt! 🙂 Jag har använt fyra olika papper med prickar och stansat ut dem i olika storlekar å sedan slängt ut dem lite huller om buller. Två sorters washitape och två sorters bokstäver – lite enamel dots blev pricken över i! 🙂

dsc_1015 dsc_1016

Material:

American Crafts Dear Lizzy Happy Place DS Cardstock 12X12 – Lemon Berry
Lawn Fawn Lets Polka In The Dark Double-Sided Cardstock 12X12 – Werewolf Polka
Simple Stories Carpe Diem Double-Sided Cardstock 12X12 – Pink Dot/Black Dot Simple Basic
Washi tape
American Crafts Thickers Alpha Stickers 5.5X11 2/Pkg – Red & Black Chipboard
Alfabet Stickers ca 270 st – Svart

Vi önskar er alla en härligt läskig lördag!! Kram, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *