Tadaaa! Jag är en planner girl!

img_7252

Visst är hon vacker! Min planner från Heidi Swapp! Jag har har kämpat länge med att INTE köpa en planner då jag inte känt att jag behöver en. Inte för att det hindrat mig tidigare:-) Men nu kunde jag inte längre. Jag älskar kalendrar och listor. På jobbet har jag två vägg kalendrar och en hemma. Sedan använder jag alltid min kalender i min telefon, herregud om jag skulle tappa min telefon , då vet jag inget:-)

img_7253

Men nu kunde jag då inte hålla mig längre så det fick bli denna och jag är så nöjd! Men detta med planner är ju en ny värld för mig som öppnar sig och det är så spännande! Mycket kul saker finns det till också som man kan ha för att göra den ännu vackrare. Men jag inser också att då jag scrappar så har jag ju mycket som jag kan använda till kalendern redan, vilket är bra.

img_7255

Dessa grejerna köpte jag till samtidigt som jag köpte min planner. Då det fanns Lawn Fawn stämplar till detta  med var jag ju tvungen att ha dessa. Jag har alla dessa saker i en gammal sminkväska med mig i handväskan:-)

img_7254

Jag kommer att återkomma till min planner , så att ni får se hur den ser ut inuti vid ett senare tillfälle. Hoppas att ni njuter av denna härliga höstdag!

Material

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Plan On It: Calendar
Olika planners
Simple Stories The Reset Girl – Word Label Stickers
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Plan On It
Me & My Big Ideas Create 365 Happy Planner Sticky Notes 140/Pkg – Bright
Me & My Big Ideas Create 365 Happy Planner Binder Clips 8/Pkg – Rose
Heidi Swapp Memory Planner List Pad 24/Pkg – Floral

Kramar

maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *