Halloween in Wonderland med Graphic 45

Denna veckan har jag fallit för Graphic 45 nya  Halloween in Wonderland, lika härliga som vanligt. Denna kollektionen innehåller bland annat Alice i Underlandet en hel hög med kaniner i hatter och några klockor 🙂 .

img_5922

Här ser ni det härliga pappren som går i färgerna lila, grönt, orange och svart.

img_5924a

På insidan av koret har Alice kommit inomhus men hon ser ändå rädd ut men okej det är ju Halloween trots allt.

img_5921a

Här ser ni mitt Halloween kort med Alice på väg in i det okända och läskiga. Jag älskar dessa fina och så färgglada cardstock som Graphic 45 alltid gör när det släpper nya kollektioner.

20161024_111954

När jag ändå var i farten så tänkte jag eftersom jag hade papper kvar och min 1-2-3 Punch Board att en liten Box för att lägga lite godsaker till det som kommer och jag vill ju inte ha Bus i mitt hus 😉 .

20161024_112354

När man öppnar 1-2-3 Punch Board så innehåller den en instruktionsbok och med denna kan man göra kuvert, rosetter och boxar. Lätt som en plätt. På insidan på den sidan man viker ut finns alla instruktioner om hur stora pappren skall vara om man tex vill göra ett kuvert som passar en viss kortstorlek som du har gjort. Denna gången har jag valt att göra en box och går efter det röda linjerna på min Punch Board.

img_5925a

Här ser ni en närbild på min dekoration som jag satt på kanten på boxen, den härliga kaninen igen som jag tycker är så skön.

img_5927a

Det smarta med denna boxen är att du inte ens behöver limma eller tejpa för att få ihop den, vikningarna och den lilla fliken som låser hela boxen på toppen.

Material:
Halloween in Wonderland-Graphic 45
Simple Stories Cardstock Stickers 6X12 – Happy Haunting
We R Memory Keepers 123 Punch Board

Detta får bli den sista inspiration för Halloween i år. Boo!

Ha en härlig tisdag så här i slutet på oktober.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *