I Whish you a Merry Christmas-Maja Design

Denna veckan har jag gjort mitt första julkort för året och jag kunde inte låta bli att sätta saxen i det nya fina Maja Design pappren- I Whish.

img_5942a

Här ser ni insidan på mitt första kort har jag tagit en Doilies och stämplat en julhälsning på den med Versa Color-Pinecone den bästa bruna julfärgen som finns enligt mig 😉 .

20161101_200217

Okej jag måste väl erkänna jag har också fallit för trycket..den här lilla lättplacerade Diamond Press bor numera i mitt scraprum och jag det är fantastiskt skönt att kunna ta ut små dies med den utan att plocka fram det större maskinerna bara för 2 snöflingor skull och den är ju både söt och snygg eller hur?

img_5941a

Här ser ni den söta snögubben som ni hittar på 12×12 arket som heter Ephemera. Ett ark med massor av fina och användbara bilder som gör det lätt att göra fina julkort med.

20161101_201202

Jag tackar Karin Tolwers för tipset hur man håller ordning på det fina och användbara remsorna som sitter längst ner på alla Maja Design papper. Det är är att samla dem i ett par clips, väldigt enkelt och man vet att det är på samma ställe.

img_5944a

Här ser ni insidan av mitt andra kort som jag gjort av mina Maja papper. Kolla in den söta tomten som finns på det stora klipparket-Ephemera <3 .

img_5943a

Den här söta tjejen påminner mig och en gammaldags jul, precis som den ser ut på bilder när jag växte upp och som min mamma hade med sig på våra jular i mitt barndomshem.

Material:
Maja Design I Wish 12X12 – Santa Will Fill My Stocking
Maja Design I Wish 12X12 – Ephemera
Maja Design I Wish 12X12 – You A Merry Christmas
Maja Design I Wish 12X12 – Memories Will Last
VersaColor Pigment Inkpad 1″ Cube
Spectrum Noir Sparkle Pens 3/Pkg – Clear Overlay
Crafters Companion Diamond Press Purple Die Cutting Machine
BoBunny Paper Doilies 20/Pkg – Small (inte exakt samma som den jag använde)

Jag hoppas att jag har inspirerat er till att börja med julkorten redan nu.

Ha en härlig tisdag.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *