Jag gjorde en låda!

Idag ska jag visa en söt låda som jag skapat med hjälp av en skärfil från Silhouette Cameo-programmet. Den heter A2 card & envelope organizer, men jag kommer nog inte ha kort och kuvert i den. Vi får se vad jag bestämmer mig för att ha där…

img_8401

Jag började med att skära ut stommen och pappersbitarna som jag ska dekorera med.
Jag använde Silhouettes egna chipboard (tunnare än vanlig chipboard, men ändå stabil!) till stommen för att få stadga.

Stommen till själva asken:
(Notera hur man kan lägga de figurer man inte ska skära just för tillfället, åt sidan!).skarmavbild-2016-10-23-kl-15-26-23

Pappersbitarna som ska dekorera chipboardasken:skarmavbild-2016-10-23-kl-15-37-56

Det här är index-korten. Jag skar dels ut dem i chipboard, dels i papper. Sen limmade jag pappret på chipboarden för att få ett stadigt indexkort.skarmavbild-2016-10-23-kl-15-38-39

Så här såg pappersbitarna ut när jag skurit till dem. Pappren kommer från Simple Stories och heter The Reset Girl. De passar utmärkt till alla ni planner girls där ute, för de har massor av olika dekorationer som funkar i planners! 😉

img_8395

Jag bestämde mig för att måla den grå-beiga chipboarden vit. Det blev snyggare, men var kanske inte helt optimalt, om jag nu ska erkänna… Chipboarden böjde sig av vätan i färgen, och min låda och indexkort blev inte helt släta… Men, men… Det funkar ändå! img_8396

Ja, ni har ju redan sett hur lådan ser ut när den var färdig. Men här kommer några bilder till så att ni kan se runt om.img_8402

Jag fäste alla pappersbitar på chipboarden med scor-tape. Det är den absolut bästa dubbelhäftande tejpen på marknaden när det gäller att få bra grepp! Om det ska sitta så ska man använda Scor-tape! Se länk sist i inlägget.img_8403 img_8404

Material:
Simple Stories Simple Basics Cardstock Kit 12X12 6/Pkg – The Reset Girl
Simple Stories Chipboard Stickers 6X12 – The Reset Girl
Simple Stories Enamel Dots & Shapes 60/Pkg – The Reset Girl
Simple Stories The Reset Girl – Decorative Clips 6/Pkg
Simple Stories Die-Cuts Big Pieces 29/Pkg – The Reset Girl
Scor-Tape
Silhouette Cameo 3 Electronic Cutter
S
ilhouette skärfil #69225

Ha en fortsatt härlig vintervecka!

ulrika

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *