Pappersförvaring

Hej, idag måste jag få presentera en ny pappersförvaring som Cicci har tagit in till butiken. Det är en kraftig plast back (Yttermått ca. 36,5 X 24 cm) som kommer med tio stycken hängmappar för 12”x12” papper. Det finns extra mappar (10st./paket) att köpa till. Jag sorterade genast in mina Maja papper i mina två backar. Så bra att kunna ha varje serie för sig i egen mapp.

p1020841

De tio mapparna som backen kommer med räcker långt, de är riktigt kraftiga och tål många papper.

p1020846

Jag har en kuvertficka med knapp i plast från Biltema där jag har lagt tillhörande spillbitar, från serierna i backen, som ligger längst fram.

p1020842

Backarna är lätta att ”hantera” och stapla på varandra. Lätt att packa de pappren man skall ha med på en träff. Väl på träffen är det lätt att bläddra fram det man vill använda. Jag har själv tidigare haft en väska för papper som locket hela tiden har fallit igen när jag har letat, det har retat mig väldigt mycket, så när denna back kom så tvekade jag inte en sekund.

p1020845

Här ser du hur mapparna hänger i backen.

p1020847

Du stänger/låser locket med de två blå ”knäppena”.

p1020848

Du kan lätt bära backen med att ta tag i kanten/hantag ”mellan låsningen”.

p1020849

Det är så bra när man kan stapla backarna på varandra. Jag förstår inte varför alla förvaringar blir för små efter ett tag 😉 , då är det bra att man kan öka/stapla på allt eftersom 🙂 Jag känner mig nöjd. Kanske denna back kan vara något för er där ute i stugorna.

Material:
Pappersförvaring 12X12    
Mappar 12X12 10/Pkg  
Maja Design 

britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *