Julkort med en tredimensionell ängel

Välkomna tillbaka! Jag hoppas ni kikade in i bloggen tidigare idag, för då visade jag er tre stycken julkort med ängelmotiv. Nu blir det Änglar 2.0! Jag har nämligen skurit ut en söt ängel med min Silhouette.

img_8523

Precis som med kortet som dök upp här i bloggen i morse, har jag här skapat med Maja Designs ”gamla” fina serie Vintage Frost Basics. HÄR hittar du hela den serien.

img_8524

Det var inte alls komplicerat att skära ut ängeln och att limma ihop den. Jag tycker att den blev rätt söt!img_8525

Det blev en häftig 3D-effekt tycker jag! Kruxet blir väl när man ska lägga ner kortet i ett kuvert… 😉 Man kanske får använda detta kort när man blir bjuden på adventsfika eller nåt, och lämna över det till mottagaren direkt i handen!

Material:
Bazzill Cardstock 12″X12″
Maja Design Vintage Frost Basics 12×12 – 5th of December
Maja Design Vintage Frost Basics 12×12 – 6th of December
Silhouette Cameo 3 Electronic Cutter
Skärfilen heter 3D Angel Bow #69556

Glöm inte att äta pepparkakor! Minst en om dagen. Vi ses!

ulrika

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *