Choklad jul med Graphic 45 – St Nicholas

Här hos mig verkar allt handlar om julpyssel just nu. Har gjort ett stort kort ca 20 x 16 cm med en ask Merci inuti. Mönsterpapper från Graphic 45 serie St Nicholas och det kan väl inte vara någon som följer denna bloggen som missat att jag gillar att jobba med papper från Graphic. Bokstäverna har jag stansat ut i foam som det är klister på baksidan av, jag har friserat J lite tyckte att det var lite för många snirklar på för att passa in. Nu måste jag skynda mig att ge bort detta kortet, innan jag hinner äta upp alla Merci, för dom är inte nyttiga för mig men goda är dom.

img_6854 img_6855 img_6859b

Materiallista:
Graphic 45 Paper Pad 8X8 24/Pkg – St Nicholas
Graphic 45 Paper Pad 12X12 24/Pkg – St Nicholas
Graphic 45 Ephemera Cards – St Nicholas
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel Black
Scortape
Tonic Studios DuoCaps Initial A-N Die Set – Clarice 1121E
Tonic Studios DuoCaps Initial O-Z Die Set – Clarice 1122E
Tonic Studios Super Trimmer
Bazzill Self Adhesive Foam Sheet 12X12 – White
Gold Bead Berry Spray Clusters 12/Pkg
Mulberry Paper Orchids 30mm 20/Pkg – White
Tim Holtz Idea-Ology Brad Fasteners .875 28/Pkg – Jingle Bells
Tim Holtz – Advantus Idea-Ology Tiny Vials 9/Pkg Assorted Shapes, 1X.25 inch
Prima Finnabair Art Ingredients Micro Beads 2oz – Grass

birgitta

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *