Ett rymdalbum

Hallå scrappare!
Idag tänkte jag visa er det här albumet som jag gjorde i helgen. Det är ännu inga foton i det, men jag funderar på att använda albumet till foton av mina två brorsöner, 3 och snart 1 år gamla. Kanske kan de sen få albumet för att kunna kika i?!

img_9048

Jag använde chipboard-ark som jag hade liggande. Det finns 12×12 tum stora Chipboard-ark att köpa hos Cili In Papers. De är lagom att skära i fyra bitar per ark för att göra ett liknande album. Kika HÄR på chipboard-arken.img_9049

På varje sida fäste jag en bit mönsterpapper ur serien Space Academy från Carta Bella. Under mönsterpappret sitter ett matchande cardstock-ark. Alla papperskanter är chalkade i svart med fluid chalk. Jag gillar effekten!img_9050

Sidorna dekorerades sen med stickers, diecuts och utstansade figurer från mönsterpapprena. Jag har använt 3D-kuddar till några av dekorationerna för att få lite 3D-känsla.img_9051

img_9052

Albumet bands ihop med min gamla trotjänare Bind- It-All!

ska%cc%88rmavbild-2017-02-07-kl-20-29-40

Om du har en sån stående, ta genast fram den och gör ett minialbum! Den är ju så lätt och kul att använda. Och om du ännu inte har någon, kika i butiken för där kan du köpa en! 😉img_9053

Material:
Carta Bella Collection Kit 12X12 – Space Academy
Carta Bella Ephemera 33/Pkg – Space Academy
Bind-It-All Machine
Bazzill Chipboard Sheet 12X12 – Natural
VersaCraft Small 1″ Inkpad
3L 3D-kuddar svarta

Ha en underbar vecka, så ses vi snart igen!

ulrika

Det här inlägget postades i Allmänt, Inspiration, Verktyg och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *