Distress Oxide

Cicci var i januari på den stora scrapmässan CHA som i år var i Phoenix och där gick hon en kurs (ja hon var på många kurser ) där Tim Holtz använde sina nya dynor Distress Oxide. De fick med sig kursmaterialet hem och sedan, jag vet inte hur det gick till, men de där dynorna gjorde ett kort stopp hos mig så att jag fick testa dom och  jag säger bara WOOOOOW så kul. Jag villhöver alla 12 färgerna som kommer till butiken någon gång i slutet februari början mars.
Här har jag jobbat på ett Mixed mediapapper använt Vintage photo, Broken china och den vanliga distressdynan Spiced marmalade.

img_6957

På detta kortet har jag jobbat på ett akvarellpapper och där sög färgen in mycket mer.

img_6958

Materiallista:
Heidi Swapp Silicone Craft Mat 18X24
Tim Holtz Distress Sprayer 2oz
Tim Holtz Distress Mixed Media Heavystock
Crafters Companion Watercolour Card Pack
Memento Ink Pad Tuxedo Black
Kaisercraft Dies & Stamps – Flutter
Distress Oxide ja de kommer snart

birgitta

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *