Heidi Swapp Color Shine Spritz

Jag har gjort en tavla, ja det har jag gjort många men denna kan man hänga på väggen. Lite Mixed media på en canvas ram. Jag har inte gjort något på kanten för jag tänker att jag vill göra några tavlor till som skall passa ihop och då vill jag göra alla kanterna på samma gång.
img_6939
Jag startade med att skära ner ett 12×12 ark i småbitar och klistrade fast dessa på tavlan med 3D gloss gel. Not dien stansade jag ut 3 gånger och klistrade ihop med stick it för att få den lite tjockare. 
img_6940img_6942

Materiallista:
FabScraps Vintage Elegance Double-Sided Cardstock 12X12 – Sweetness
Prima Finnabair Art Basics 3D Gloss Gel 473ml – Transparent
Prima Marketing Finnabair Art Basics Heavy Gesso 250ml – White
Prima Finnabair Art Ingredients Glass Beads 56gr – Crystal
FabScraps Vintage Elegance Die-Cut Chipboard Shape – Vintage Lamppost
Tonic Studios Rococo Music – Perfect Harmony 1176E
Stick It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided – Large
Blommor
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Georgia Peach
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Gold Lame
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Mustard
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Blush
Story Book Clear Background Stamp 4X6 – Kaisercraft Script Memento Ink Memento Pad Tuxedo Black

birgitta

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *