Oxidedynorna

Hej, även jag har testat Tim Holtz Distress Oxide dynor. Birgitta skrev här i bloggen om dem för en liten tid sedan. Även jag fick äran att testa dem innan de kom in i butiken. Nu finns de om de inte har tagit slut, det är en strykande åtgång på dem. Jag kan väl säga att jag blev kär 🙂 . Jag gjorde flera tester som jag senare använde som bakgrundspapper på mina kort. Det härliga är att inget blir det andra likt. Överraskning varje gång!!

p1020928

Här har jag bara stämplat några träd med svart dyna samt några fåglar som flyger i skyn.

p1020929

Även på detta kort har jag använt samma metod men har stämplat lite gräs och blommor. Båda korten har jag skrivit med en skrivmaskin och klippt ut som en vimpel.

p1020934

Kan inte låta bli att visa några av korten jag gjorde. Alla helt olika.

Material:
Dylusions Mixed Media Cardstock 10/Pkg – 8.5X11
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel Black
Tim Holts, Distress Oxide
Inkadinkado Clear Stamps 4X8 – Woodland Wonderland 
Inkadinkado Clear Stamps 4X8 – Meadow
Fåglarna är en stämpel från Indigo Blu – finns tyvärr inte i butiken längre
We R Memory Keepers Typecast Typewriter – White
VersaFine Ink Pad  

britten

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *