Lätta påsar!

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en bra vecka! Denna veckan har jag gjort lätta påsar. Jag har fotat steg för steg, så jag hoppas att ni ska finna dom lika lätta som jag. Det jag använt till dessa påsar är en Scor-pal och ett bra klister! Att ha ett bra klister/lim/dubbelhäftande tape är det viktigaste! Sedan underlättar det med en Scor-pal.

img_8411

Jag började med att vika pappret från båda sidorna till mitten. Här använde jag min Scor-pal för att få så fina kanter som möjligt och sedan satte jag Scor tape  (absolut bästa tapen om du vill att det ska sitta, du kan inte ångra dig när du satt det)för att de skulle fästa när jag vek ihop det. Jag har utgått från ett helt papper 30*30.

img_8400

När man sedan limmat ihop det , så ska man vika upp en nederdel ca 3 cm. Så fort jag viker använder jag min Scor-pal för att få fina och raka kanter.

img_8402

Nästa steg är att ”öppna” upp pappret i den ände som du vill ska vara botten på din påse.

img_8404

Sedan tar du höger i vänster kant och viker ner mot mitten….

img_8405

Nu börjar du närma dig slutet och ska nu vika ner själva botten som ska limmas. Hoppas ni kan tyda bilden nedan.Jag viker den strax nedanför strecket som blivit på pappret från tidigare vikning.

img_8406

När du vikt till botten , så limmar du den.

img_8407

Nästa steg viker du in långsidorna på påsen , se bild nedan.

img_8409

Tadaaaa! Nu är påsen klar! Dags att vika ”ut” den!

img_8410

Sedan plocka jag fram massa olika snören, diescuts och washi tape som jag hade hemma och dekorerade med. Jag använde Lawn Fawn´s die för att göra etiketterna som jag sedan dekorerade.

img_8412

Så tre fina påsar fick jag ihop , perfekt till kommande presenter:-) Jag hoppas att detta inlägg ska vara er till hjälp. Inser nu när jag skriver att det inte var så lätt att beskriva, men jag hoppas att bilderna ska hjälpa er. Ha nu en underbar vecka så ses vi om två veckor!

Material:
Scor-Pal Metric Measuring & Scoring Board 30cmX30cm
Die Cuts
Scor-Tape
We R Memory Keepers Washi Tape Dispenser
Washi
Lawn Fawn Custom Craft Die – Tag, You`re It
Snöre

Kram

maria

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *