Organiserar och sorterar…

Måste få ordning på mina färger för färgen på förpackningen stämmer inte alltid med innehållet. Det finns färgkartor att hämta på www.rangerink.com skrolla ner och längst ner på sidan står det Organize Your Ranger Products tryck på den länken och sedan på tex. Archival Ink. Då får du upp alla Rangers produkter som det finns färgkartor till som du kan ladda ner och skriva ut.

Jag stansade ut en massa ploppar med en die som stansar ut 10 st – 1″ cirklar åt gången så enkelt och bra att måla på. På med dubbelhäftande tape på baksidan och sedan satte jag fast dom på den utskriva färgkartan. Min skrivare tar lite tjockare papper så jag skrev ut både färgkartor och stansade ut i Sheena Douglass White Stamping Card.

Materiallista:
Lifestyle Crafts Punch Dies – Circles
Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60

Det här inlägget postades i Allmänt, Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *