Blommor, blommor

IMG_0442

Hej på er! Snart är det dags för mig att börja jobba igen, är det någon av er som har semester ännu? Jag har några dagar till i kommande vecka då jag ska vara med sonen som ska inskolas i förskoleklass. Stor pojk nu med mycket känslor inför detta, ibland ska det bli jättekul och ibland är det lite läskigt. Men det ska säkert gå bra. Värre för mig som inser att tiden går lite för fort ibland.

IMG_0443

Förra månaden kom det in mycket påfyllningar med stämplar från bl.a Dylusions i butiken. Eftersom deras spray ink och paint har blivit lite av en favorit hos mig nu så passa jag även på att köpa på mig lite av deras stämplar. Så en av dom fick pryda detta uppslag.

IMG_0444

Jag grundade med gesso och sedan målade jag med Primas härliga färger, de jag använder blir väldigt glansiga och fina. Ursäkta skuggan av min arm på fotot högst upp, men jag hoppas ni ska se bilden bra ändå:-)

Blommorna har jag sedan målat med dessa ink spray´s med pensel. Många färger blir det:-).

Hoppas att vi ses om två veckor, då blir det ett till uppslag från min art journal.

Material
Ranger Dylusions Ink Spray 59ml
Ranger Ink Dyan Reaveley Dylusions Cling Stamp 6/Pkg – Doodle Blooms
Prima Finnabair Art Alchemy Acrylic Paint 50ml
Lawn Fawn Custom Craft Die – Simple Puffy Cloud Frames

Kram

maria

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *