Old but Classic

img_04481.jpg

Hej på er! Här kommer bilen som jag utlovade för två veckor sedan i mitt senaste blogg inlägg. Jag har gått loss med mina Distress oxide. Jag har använt alla färger ovan och bara öst på lager på lager med dessa.

IMG_0438

Jag har använt mig av stenciler för att det skulle ”hända” något i bakgrunden och sedan klippt ut en bil från ett papper och klistrat in. Jag har även använt mig av ”klistermärken” från 7 Gypsies som har lite struktur i sig. Det var svårt att fånga på bild, men jag tror ni kan se det på bilden nedan. Det blir en rolig effekt! 7 Gypsies har mycket kul saker som ger stor effekt både för layouter, kort och art journal, så jag kan rekommendera att kolla in dom!

IMG_0447

Sedan fick det ju bli en liten text stämplat också: Old but Classic! Alfabetet är från Stampers Anonymous, både siffror och stora och små bokstäver i samma alfabet, vilket är toppen tycker jag. Lite gammal och ”sliten” stil också.
IMG_0449

Nästa gång vi ses så är det oktober! Tiden går så fort!

IMG_0445

Material
7 Gypsies Architextures Double-Sided Cardstock 12X12 – Junk’n
7 Gypsies Architextures Junque Adhesive Embellishments Pack – Garage
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad
Tim Holtz Large Cling Rubber Stamp Set – Worn Text
Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Crate

Kram
maria

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Old but Classic

  1. Marie Johansson skriver:

    Supercool! Gillar hur du använt produkterna från 7gypises Architextures!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *