Strålande hjärta – Concord & 9th

Hej. När jag fick se Heart Strings från Concord & 9th så måste jag bara ha det. Så när jag började testa så kunde jag inte sluta, så därför kommer det fyra stycken här (men ni behöver inte titta på alla) 😉 Haha, Jag har tydligen snöat in på ”lika men olika”.

Jag började att färga in på Sheena papper med Distress oxide, sprejade med vatten. Stansade ut med den yttre hjärt dieen till tre av korten.

Stansade ut de båda större hjärtana, men först lade jag ihop dem för att få det ”strålande” hjärtat samt stansade ut det lite mindre och satte det på distanskuddar. På med det svarta hjärtat på ett infärgat. Hugs stansade jag ut flera gånger och limmade ihop för att få lit höjd. 3D-kuddar bakom det stora hjärtat också.

Här har jag gjort på samma sätt men med vitt hjärta och love som jag stansade ut i det infärgade pappret.

Ytterligare ett på samma sätt men med Hello. Alla mönsterpapperen på de tre korten ovan kommer från Kaisercraft – High Tea.

Här ville jag använda spillbitarna från de svarta och vita hjärtanet så då stansade jag ut ett hjärta i Craftpapper. Blev inte så dumt det heller. 🙂

Material:
Bazzill Cardstock 12X12 – Orange Peel Black
Bazzill Cardstock 12X12 – Orange Peel White
Bazzill Cardstock 12X12 – Classic Craft
Kaisercraft Paper Pad 6.5X6.5 40/Pkg – High Tea
Concord & 9th Dies – Heart Strings 
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Hello
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Hugs
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Love
Lawn Fawn Custom Craft Die – Large Stitched Ovals 
Distress Oxide
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *