Tonic Nuvo Glimmer Paste

Denna veckan har jag använt mig av Nuvo Glimmer Paste och denna gången på ett svart cardstock och det blir en helt annan färg på den vita Glimmer Paste då den innehåller väldigt mycket gröna glimmer.

Här har jag lagt min Tonic Dies som en stencil för att få mitt mönster på det svarta cardstocket, jag hade inte prova med en dies förut men tänkte att testa måste jag göra.

Det är viktigt att du tjepar fast din dies/stencil för att inte flytta runt ditt mönster som du vill ha, sen är det bara att smeta ut Glimmer Pasten så jämnt som möjligt.

Sen gäller det att ta upp stencilen försiktigt och glöm inte att tvätta din stencil så fort du bara kan annars blir den väldigt svårt att få den ren.

Det här stämpelsetet har jag fått i min GoodieBag på en av Design in Papers Meet&Greet en 2 dagars träff/mässa här i Göteborg.  Att få inspiration och att träffa andra ”Pappersnödrar” det lovar jag att Meet&Greet bjuder på 🙂 .  I år är eventet 28+29 oktober jag hoppas att vi ses där.

Mitt färdiga kort vill jag hålla så enkelt så möjligt så att den fina bakgrunden skall få Glimmra så mycket som möjligt.

Material:
Tonic Studios Nuvo Glimmer Paste – Moonstone 953N
Crafters Companion Centura Pearl Card Pack A4 10Pkg 300gr – Black
Tonic Studios Patterned Panels – Floral Blooms 1332E
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Stampendous Detail Embossing Powder – Clear
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Rectangle Frames
Crafters Companion Sheena Douglass A5 Rubber Stamp Set – Wonderful Day UTGÅENDE

 

Det var allt från mig denna veckan ha en härlig tisdag.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *