Maja Design Layout om Julafton

Åh December är en av mina favoritmånader jag älskar julen och framförallt allt mys innan självaste julafton. I morgon är det första advent, så himla mysigt.

Traditionen i våran familj är, som i många andras, att tomten kommer på julafton. I år firar vi jul hos mormor, barnens favorit.  För där kan ibland tomten komma med släden! Kan tilläggas att den har gjort det en gång när jag var liten för länge sedan men dom lever på hoppet. 🙂 Vi får se om han kommer med släde i år beror lite på snön.

Här kommer en layout för några år sedan när tomten var på besök hos just mormor.  Maja Designs julpapper tillhör mina favoriter den här gången har jag valt från lite olika jul serier som jag tyckte passade ihop. För att dekorerar så har jag blandat från lite olika håll Tim Holtz die-cuts, Kaisercraft die-cuts och Maja designs egna klippark så klart! För att få dem lite mer i samma färg och inte så lysande ljusa har jag använt Distress Oxide Walnut ink.  Texten passade perfekt och är från en ”Maja remsa” – May you never be to old to Believe Santa is a real fellow.

Material:
Maja Design Home for the Holidays 12×12 – A Real Fellow
Maja Design I Wish 12X12 – Christmas Was Today
It’s Christmas Time – Die cut sheet
It’s Christmas Time – Christmas thoughts
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Letters To Santa
Tim Holtz Idea-0logy Ephemera Pack 111/Pkg – Snippets Tiny Die-Cuts
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Walnut Stain

Hoppa ni alla får en riktigt mysig första advent i morgon, vi ses nästa lördag med lite glimtar från min version av årets December Daily!

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *