Lawn Fawn ”Snow cool”

Hej! Idag tänkte ja visa ett kort med stämplarna från Lawn Fawn ”Snow cool”. Jag fastnade för detta setet pga att det fanns snöprickar i det. Hade en ide om att embossa prickar och sedan färga in himmelen med mina Distress oxide dynor.
bild3
Använde akvarellpapper och stämplade prickarna några gånger med med Versa mark för att sedan strö över vitt embosspulver. Färgade in pappret med peacock feathers, salty ocean och överst även seedles preserves och faded jeans.
bild2
När jag kände mig nöjd använde jag ett vanligt hushållspapper och gnuggade lite lätt över prickarna för att få fram den vita färgen riktigt ordentligt. Igloon och pingvinerna målade jag och klippte ut för hand. Använde ett 6″x 6″ cardstock som kortstomme och limmade först fast bakgrunden och sedan igloon, den ena pingvinen och den andra satte jag på 3D kuddar. Lite prickar och glitter med Nuvo Chrystal Drops samt God Jul stämpeln från Inkywings stamps. Så var detta kortet färdigt 🙂
bild1
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Snow Cool
Crafters Companion Watercolour Card Pack
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Peacock Feathers
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Salty Ocean
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Seedless Preserves
Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad – Faded Jeans
VersaMark Watermark Stamp Pad 1´Cube
Lawn Fawn Embossing Powder – White
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Ivory Seashell 675N
Tonic Studios Nuvo Glitter Drops – White Blizzard 758N
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – God Jul

Tack för mig. Ses om 14 dagar! Kram
250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *