En burk pepparkakor

Hallå alla pepparkaks-älskare! Idag bjuder jag på fika, och det blir såklart knapriga, välkryddade pepparkakor!

Det började med att jag åt upp alla kakor som låg i den silverfärgade burken. 😀 Sen rengjorde jag den, och piffade sedan till den med lite papper och dekorationer. (Sen fyllde jag den med nya pepparkakor! 😉 ) Pappren kommer från en av BoBunnys julserier för i år, den heter Fa La La.

Om man har en Silhouette Cameo kan man lätt skära ut cirklar med en diameter på upp till 12 tum. Här mätte jag upp hur stor jag ville ha den röda cirkeln, och skar ut den med ”Sillen”. Mönsterpappret kunde jag stansa ut med hjälp av en Tonic Studios-die (se materiallistan).

Bokstäverna är utstansade i vitt foam/mossgummi med hjälp av supersnygga dies från Neat&Tangled.

Material:
BoBunny Collection Pack 12X12 – Fa La La
Darice Foam Sheet X12 2mm – White
Tonic Studios Intrica Punch – Layering Dies – Circles
Neat & Tangled Die – Journaling Alphas
Silhouette Cameo 3 Electronic Cutter

Ha en fortsatt fin vecka, alla rara! 😀

Det här inlägget postades i Allmänt, Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *