Happy New 2018 med Simple Stories

Denna veckan har jag även börjat ladda för nyår och har gjort två bidrag inför 2018. Simple Stories är ju perfekt när det gäller att ta fram små kollektioner för olika tillfällen och nu har det gjort ett litet kit inför Nyår 2018.

En Tag är alltid bra att ha till hands eller hur 😉 . På denna har jag ”byggt om” min Tassel från Crate Paper, jag tyckte inte att en stjärna i grönt eller rött matchade så bra så det får blir ett hjärta i Guld.  Mina detaljer kommer från stickers arket som så lämpligt följer med pappers Kitet.

På insidan av mitt kort så har jag gjort det väldigt enkelt för mig med stickers från det medföljande arket. Texten ”the clock strikes midnight” är en text som jag tagit från ett av mönsterpappren.

Här är mitt Glittrande och bubblande kort, alla mönsterpapper, texter och stickers hittar ni i Kitet. Sifforna har jag dock hittat i mina gömmor..så sorry 🙁 .

 

Material:
Simple Stories Simple Sets Collection Kit 12X12 – 2018
Crate Paper Tinsel Tassels 6/Pkg – Fa La La
Crafters Companion Centura Pearl Card Pack A4 10Pkg 300gr – Fuchsia
Crafters Companion Centura Pearl Card Pack A4 10Pkg 300gr – Turquoise
Tim Holtz Sizzix Framelits Dies 8/Pkg – Tag Collection

 

I min värld är Nyårsafton en dag med goda vänner, god mat, Champange, fyrverkeri och sällskapspel. En av det bästa dagarna på året faktiskt om ni frågar mig <3 .

Så nu är det bara att räkna ner dagarna och idag är det bara 20 dagar kvar av 2017.

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *