Julkort med stansad bakgrund från Birch Press

En sån här bakgrund har jag länge velat sätta tänderna i, och nu äntligen har jag en i min ägo! Blev toksåld när jag såg dom, och jag kan ju säga att efter att jag provat så är jag nog än mer såld på dom. Plättlätt att göra en snygg stilren bakgrund som passar till (nästan) allt. Jag har bara lagt ihop dom tre lagren på varanda utan något emellan. Vill man ha mer dimension så kan man givetvis sätta 3D-tape eller nått mellan lagren.

Planen här var att se om det kunde bli ett julkort, och visst kunde det det!


Material:

Birch Press Die – Delfina Layer Set
Sheena Douglass Scenic Winter Stamp A5 – Wishes of the Season
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Födelsedag
Stampendous Detail Embossing Powder – White
Prima Confections Watercolor Pans 12/Pkg – The Classics
Stix2 Jumbo Roll of Double Sided Foam Tape 10mm x 3mm x 20meter

Kram Lisa

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *