Altenew – Birthday Builder

Nu får det var bra med julkort och nyårskort för ett tag. Så nu fick det bli ett Happy Birthday kort, i det stämpelsetet jag använt mig av finns många olika stämplar med olika stilar på texterna. När jag stämplade motivet använde jag mig av MISTI stamp tool, det bästa hjälpmedlet som finns när man skall stämpla för du kan stämpla på samma ställe flera gånger. Motivet har jag färglagt med Aqua Blend pennor  och  runt motivet för att få lite färg på akvarellpappret har jag målat med Prima Confections Watercolor Shimmering Lights.Materiallista:
Altenew Clear Stamps 6X8 – Birthday Builder
Altenew Clear Stamps 6X8 – Just Because

Crafters Companion Spectrum Noir AquaBlend Pencils 
Ranger Ink Archival Inkpad – Jet Black
Prima Confections Watercolor Pans 12/Pkg – Shimmering Lights
Canson XL Watercolor Paper Pad 9X12 – 30 Sheets
Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Teal
Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Gold Metallic Matte
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel White
MISTI Stamp Tool

God fortsättning på pysselåret 2018.

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Altenew – Birthday Builder

  1. Anna skriver:

    Ohh!! Så vårlikt och vackert!! Så snyggt färglagt. Nu blev jag ”köpa blommor” sugen ju!! Härligt!! Kram Anna 💐💐💐

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *