Äntligen! Bold från Altenew!

IMG_2749

Nytt år! Nya saker …..eller iallafall nytt för mig! Jag har gått och suktat efter dessa dies från Altenew ett tag nu och nu äntligen är de mina. Jag har några alfabets dies sedan innan , men inget i denna storlek. Så när det kom ett presentkort på Cili in papers i julklapp så var det inget svårt val vad det skulle läggas på. Så nu är de mina! Fick ni någon rolig ”pyssel” julklapp?

IMG_2746

Jag var i butiken så fort den öppnade efter jul och inhandlade mina nya dies…sedan slank det ner lite annat oxå…som det konstigt nog alltid gör:-) Det har kommit in så mycket snyggt. Jag köpte bl.a det mesta från serien wild child, kolla in den. Nästa gång jag bloggar den 19 januari ska ni få se 2 layouter som jag gjord med denna serien.

IMG_2747

Sonen fyllde 6 år den 29 dec så jag gjorde snabbt ett kort till honom och min systerson blev tonåring i förrgår den 3 januari så han fick ett också i bara farten.

IMG_2748

Hoppas att ni hade en bra jul och ett gott nyår! Tycker alltid att det är lite spännande såhär i början på året. Ett nytt år….känns konstigt nog som ett oskrivet nytt blad med tid för nya ideér. Men alla dagar är ju som ett oskrivet blad….så jag vet inte riktigt varför ett nytt år känns så speciellt. Jag har inga löften i år , men 2018 kommer att innebära förändringar och nya saker hoppas jag! Jag ska prioritera lite annat och lite nytt…..är min plan! Hoppas att vi ses om 2 veckor!

Material
Altenew Die Set – Bold Alphabet
Altenew Die Set – Bold Numerals
Pink Paislee Puffy Stickers – Wild Child Boy
Pink Paislee Wild Child Double-Sided Cardstock 12X12 – Boy Cut-Outs
Sequins
Foam Tape 3D Bredd 12 mm 5 m
Bazzill Cardstock 12″X12″

Kram

250-Maria-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Äntligen! Bold från Altenew!

  1. Anna skriver:

    Åååhhhh!!! Jag döör!! 💚💚💚 Massa godis här!! Så snyggt det blev och vilka papper och diesen står det ju VILLHÖÖÖÖVER på!!
    Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *