Ett par jamare från Stampendous

Godmorgon!

Idag bjuder jag på två kattkort med bakgrunder från Birch Press flerlager-dies. Faktum är att dessa dies är underbara även var för sig, och här kommer även sömmarna till sin fulla rätt eftersom dom inte göms bakom en annan die. Det är faktiskt två olika dies från samma set (Fiori) som jag använt.

Dom sköna katterna kommer från Stampendous. För att ge katterna en liten bas att sitta på så har jag bara tagit en remsa spillbitspapper som blivit över från andra projekt. Det med orange rosor kan man inte ana att det kommer från ett Höst-papper va?

Material:
Stampendous Laurel Burch Cling Stamp W/ Template 9X5.25 – Indigo Cats
Birch Press Die – Fiori Plate Layer Set
Prima Paper Pad 6X6 30/Pkg – Zella Teal
Prima Paper Pad 8X8 30/Pkg – Amber Moon
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Morning Dew 677N

Kram Lisa

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *