Bokmärke med Hero arts Pineapple

Hej! idag har jag gjort ett bokmärke. Jag gillar verkligen mina stämplar från Hero Arts Pineapple och ville göra något med dem. Med hjälp av min Misti så är det jätteenkelt att stämpla dessa lager på lager stämplar. Det finns även ett set med stämpeldynor som passar ypperligt till. Jag använder mig av Crafter’s Companion akvarellpapper.
bild1
På baksidan av förpackningen står det jättebra i vilken ordning man ska stämpla och med vilken (om man vill använda sig av kuberna i setet) färg man ska använda. Sista färgen finns inte med i setet så jag tog en jag hade hemma, det blev en mörk grå färg, men det går lika bra med en svart.
bild2
Jag avslutade med att skära ut ett grönt papper ur doodlebugs Spring Things 6X6 blocket. Jag skar även ut ett svart cardstock som var lite större än det gröna. I blocket finns även lite mysiga borders som jag använde mig av. Jag använde diesen som hörde till setet ( kan inte hitta dem på hemsidan just nu, men hör av er till affären för besked ) och skar ut ananasen och limmade på den. Avslutade med att stämpla magiska stunder, droppade på några Nuvo Cristal Drops. Gjorde ett hål i bokmärket och hittade ett snöre hemma som jag satte på. Nu är det bara att leta upp en bra bok så man kan använda det 🙂

bild3

Crafters Companion Watercolour Card Pack
Doodlebug Double-Sided Paper Pad 6X6 24/Pkg – Spring Things
MISTI Stamp Tool
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Ivory Seashell 675N
Tonic Studios Nuvo Deluxe Adhesive – 200N

Hero Arts Dye Ink Cubes 4 Colors – Heros Pineapple
Hero Arts Clear Stamps 4X6 Color Layering – Pineapple 
InkyWings Motivstämplar Clear Stamps – Choklad

Tack för idag. Vi ses om 14 dagar. Kram
250-Louise-CiP copy

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *