En liten ask i grönt och gult med Kaisercraft

Idag tänkte jag visa er den här asken som jag klätt in med söta papper från Kaisercrafts serie Golden Grove.

Jag har visat er altrade iphone-askar förut, och det kommer bli några till i framtiden. De är nämligen helt perfekta att klä in med papper! Lagom stora, hårda och rejäla, bra vit färg att ha som grund, och går att använda till lite allt möjligt tack vare sin storlek!

På sidorna fäste jag stickers med kloka ord.

På asken sitter också några diecuts och två söta trädekorationer som också kommer från Kaisercraft. Originalet är en tjej och en kille som håller hand, men jag skulle ge den här till min go’a arbetskompis Cathrin, så jag satte ihop två tjejer istället! Det är Cathrin och jag, det syns väl?! 😀

Även insidan piffades till med några pappersbitar.

Här ser man botten på asken som också den fick lite fint papper på sig.

Material:
Kaisercraft Golden Grove Double-Sided Cardstock 12X12 – Sweet Pear
Kaisercraft Golden Grove Double-Sided Cardstock 12X12 – Canola
Kaisercraft Golden Grove Double-Sided Cardstock 12X12 – Grateful
Kaisercraft Collectables Cardstock Die-Cuts – Golden Grove
Kaisercraft Cardstock Stickers 12X12 – Golden Grove
Kaisercraft Just Landed Wooden Shapes 45/Pkg – Travel Flourishes
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 308/Pkg – White Mini

Ha en fortsatt underbar vecka!

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *