Lawn Fawn och Distress Oxide

Hej igen! Idag har jag gjort ett kort med hjälp av en ”molnmall” som jag klippt ut ur ett gammalt plastregister. Tror att det finns några mallar på internet som man kan få lite hjälp med formerna på molnen 🙂

2018-02-08-13.58
Först skar jag ut ett akvarellpapper som mätte ca 3.75″ x 5.75″ och använde mig av infärgningshandtaget för att föra på Distress Oxide Peacock feathers längst ner sedan Wilted violet övers och i mitten blev det Faded jeans. Sedan använde jag ”molnmallen” och förde på lite av Faded Jeans så det blev en siluett av moln på kortet. Avslutade med att skvätta lite vatten på som fick torka in.

2018-02-08-13.53
Jag skar ut luftballongen med hjälp av min elektriska skärmaskin och målade den i regnbågens färger genom att använda mig av tre Distressfärger, Barn door (röd) Fossilized amber (gul ) och Blueprint sketch (blå) som jag blandade på luftballongen till fler färger, orange, grön och lila. Så kul att experimentera med färger så här.
Skar även ut molnen som finns i setet på mönsterpapper och akvarellpapper. Akvarell -pappret färgade jag in med lite blåfärg , klippte bort kanten så mönsterpappret syns lite under och limmade fast dem på varandra. Det som jag klippte bort använde jag till ”fåglar”
Texten finns också med i Lawn Fawn setet. Avslutade att limma fast kortet på ett cardstock som mätte 4″x 12″ som jag vek på mitten.
Gillar ju att dutta på lite av Nuvo Crystal Drops på mina kort så även idag och tog även lite av Nuvo Glitter drops på molnen och luftballongkorgen.
2018-02-09-17.32
Detta var mitt bidrag denna veckan. Vi ses om 14 dagar. Kram

Crafters Companion Gemini Die-Cutting & Embossing Machine

Crafters Companion Watercolour Card Pack 
Bazzill Cardstock 12X12 25/Pkg Smoothies – Walnut Cream

Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Blue Skies
Lawn Fawn Custom Craft Dies – Blue Skies

Tim Holtz Distress Oxides Ink Pad
 Tim Holtz Distress Ink Pad

Tim Holtz Mini Ink Blending Tool 1 inch – Round

Tonic Studios Nuvo Glitter Drops – White Blizzard 758N
Tonic Studios Nuvo Crystal Drops Collection – Ivory Seashell 675N

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *