En layout med resetema

Jag älskar att resa! När jag reser tar jag massor av foton, och de passar ju utmärkt att scrappa med. Nu blev det ju bara ett litet ynkans foto på den här layouten, men längre fram kommer jag visa er ett minialbum som jag gjort där det ryms desto fler foton. Både på den här layouten och i det albumet har jag använt Kaisercrafts serie Just Landed. Den har funnits ett tag i butiken, och nu är den till och med på rea. Jag föreslår att ni kikar HÄR, och shoppar det ni vill ha BUMS! För snart tar de slut!

Kaisercraft har många fina trädekorationer. Jag har i tidigare inlägg visat er hur man snabbt och enkelt får dem att se rostiga ut, eller se ut som om de är gjorda av metall. Här lämnade jag dem helt naturella!

Jag valde vita bokstäver på min layout. De små är från väldigt användbara ark som du hittar HÄR. De finns kvar i rosa, grönt och ljusblått. De stora bokstäverna är utstansade i vitt cardstock. Se materiallistan sist i inlägget för mer info.

Älskar stänk av mist! Här blev det endast svart mist…

Att klippa till papper i olika storlekar och lägga lite omlott är ju busenkelt! Den designen funkar alltid om idéerna och inspirationen tryter. Här syns det vilket djup jag fick tack vare att jag fäste varje papper med 3D-kuddar. Bra effekt!

Material:
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Classic Kraft
Kaisercraft Just Landed Double-Sided Cardstock 12X12 – World Map
Kaisercraft Just Landed Double-Sided Cardstock 12X12 – Journal
Kaisercraft Just Landed Double-Sided Cardstock 12X12 – Baggage
Kaisercraft Cardstock Stickers 12X12 – Just Landed
Kaisercraft Just Landed Wooden Shapes 45/Pkg – Travel Flourishes
Neat & Tangled Die – Journaling Alphas
Scrapbook Adhesives 3L 3D Self-Adhesive Foam Squares 308/Pkg – Black Mini
Ranger Dylusions Ink Spray 59ml – Black Marble

Må så gott tills vi ses igen! 🙂

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *